Οι υπηρεσίες του Xbox Live θα συνεχίσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Xbox One και η Microsoft αποκαλύπτει σταδιακά την πολιτική της όσον αφορά στη νέα της κονσόλα.

Καταρχήν τα ευχάριστα νέα είναι ότι θα μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά στην υπηρεσία με το ήδη υπάρχον προφίλ σας και να διατηρήσετε gamerscore, achievements, καθώς επίσης και όλες τις αγορές σας, όπως μουσική, ταινίες κτλ. Τα games που έχετε αγοράσει στο Xbox 360 δεν θα είναι συμβατά με το Xbox One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όριο της friends list θα ανέβει από τα 100 άτομα στα 1.000. Με την άνοδο του ορίου φίλων στο PlayStation 4 στα 100 άτομα, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Sony…”ακολουθεί τη Microsoft στον αριθμό φίλων”. Φυσικά το στοιχείο αυτό αφορά μόνο όσους από εσάς συνδέονται συχνά, είναι πολύ social και κάνουν add αρκετό κόσμο, πέρα απ’ τους φίλους σας.

Έγκριση θα χρειαστούν οι indie developers
Οι μικρές και ανεξάρτητες εταιρείες ανάπτυξης video games δεν θα μπορούν να ανεβάσουν από μόνες τα games τους στο Xbox One.

Απ’ ότι φαίνεται, σε αντίθεση με τα PlayStation 3, Vita, Wii U και PlayStation 4, όπου οι indie developers ανεβάζουν οι ίδιοι τα games τους, στο Xbox One η Microsoft θα πρέπει να εγκρίνει ότι περιεχόμενο ανεβαίνει. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο general manager της Redmond Game Studios and Platforms, Matt Booty.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μόνος τρόπος που μπορούν σήμερα ανεξάρτητες προγραμματιστικές εταιρείες να ανεβάσουν games στο Xbox 360 είναι η υπηρεσία Xbox Live Indie Games. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης