Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο γνωστό καφέ μπαρ VOX στην Ξάνθη, όταν, και ενώ το μαγαζί ήταν ασφυκτικά κατάμεστο, ένα σπρέι σκόρπισε τον πανικό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των θαμώνων πέταξε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα σπρέι (ενδεχομένως πιπεριού), το οποίο φαίνεται πως «έσκασε» στο κέντρο του καταστήματος προκαλώντας έντονη δυσφορία και πανικό στους θαμώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα σε αυτούς και δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω τις 23.30, και ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο. Άμεσα οι υπεύθυνοι του καφέ μπαρ μερίμνησαν για την εκκένωση του καταστήματος, ενώ στο σημείο έσπευσαν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Μιλώντας στο ThrakiToday.com ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ξεκαθαρίζει πως δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη, απλώς λόγω του γεγονότος ότι υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο καφέ μπαρ επικράτησε πανικός. Παράλληλα εξηγεί πως το συμβάν αποτελεί ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό το οποίο δεν χαρακτηρίζει το κατάστημα και πως δεν διατρέχουν κίνδυνο οι πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή του το κατάστημα αναφέρει για το περιστατικό πως «κάποιος επιτήδειος που βρισκόταν μέσα στο VOX την ώρα που το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο ψέκασε στο κέντρο του μαγαζιού ένα αέριο που προκάλεσε πανικό. Εμείς σαν διεύθυνση και προσωπικό ζητούμε συγγνώμη για αυτό το δυσάρεστο περιστατικό και υποσχόμαστε από εδώ και στο εξής ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και ακόμη πιο καλή διασκέδαση στους αγαπημένους μας πελάτες που μας εμπιστεύονται για τη διασκέδασή τους».

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης