Στην καρδιά της Αθήνας εντοπίστηκε εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων προχθές το βράδυ, από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας.

Ταυτόχρονα, συνελήφθη ένας 48χρονος από τον Λιβάνο, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του το ποσό των 2.300 ευρώ, το οποίο προερχόταν από πώληση πλαστογραφημένων εγγράφων και με το οποίο, στη συνέχεια, επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς, έτσι ώστε να διαφύγει της σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από έρευνα, προέκυψε πως το εργαστήριο είχε ως έδρα το σπίτι του 48χρονου, στο οποίο εξέδιδε πλαστά έγγραφα για αλλοδαπούς που εισέρχονταν στη χώρα και αποκόμιζε μεγάλα χρηματικά ποσά.
Από το διαμέρισμα του αλλοδαπού κατασχέθηκαν: ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο εκτυπωτές, πέντε συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, τρεις κάρτες μνήμης, μία συσκευή πλαστικοποίησης, ένα φορητό DVD, τρεις χαρτοκόπτες, τέσσερις φωτογραφίες τρίτων προσώπων, ένα κενό διαβατήριο, έξι πλαστά χαρτόσημα και μία σελίδα χαρτιού με ονοματεπώνυμα αλλοδαπών.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για το αδίκημα της πλαστογραφίας κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης