Στα ίχνη των δραστών της απαγωγής 32χρονου έφθασε άμεσα η Αστυνομία.Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε, συνελήφθησαν στην πλατεία Αττικής 25χρονος και 24χρονη (Ελληνες), ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι δύο έλληνες συνεργοί τους.

Μεσημβρινές ώρες της 27ης Απριλίου, δύο από τους κατηγορούμενους έδωσαν ραντεβού με γνωστό τους, 32χρονο υπήκοο Πακιστάν, στην περιοχή της Πετρούπολης. Κατά τη συνάντησή τους σε πάρκο της περιοχής, τους προσέγγισαν και οι υπόλοιποι εκ των κατηγορουμένων και, με την απειλή μαχαιριών, επιβίβασαν τον 32χρονο σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στην ίδια περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, οι δράστες επικοινώνησαν με φίλο του θύματος και, με απειλές κατά της ζωής του, ζήτησαν να τους παραδώσει 3.700 ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η απαγωγή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ορίστηκε συνάντηση με τους δράστες στην περιοχή της πλατείας Αττικής, για να παραλάβουν τα χρήματα. Κατά την παραλαβή του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ, ο 25χρονος και η 24χρονη συνελήφθησαν.

Οι καταζητούμενοι συνεργοί τους, οι οποίοι κρατούσαν τον παθόντα, αφού δεν είχαν επικοινωνία μαζί τους, μετέβησαν στην πλατεία Βικτωρίας, προκειμένου να αναζητήσουν άλλον φίλο του θύματος, για να τους παραδώσει 1.700 ευρώ, ώστε να τον απελευθερώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, εκμεταλλευόμενος ολιγωρία των δραστών, ο 32χρονος κατάφερε τελικά να διαφύγει.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης