Φρίκη προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου.

Σύμφωνα με το πόρισμα, το θύμα έφερε κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα 22 εκατοστών, σπασμένα πλευρά εκατέρωθεν και κάταγμα στην κλείδα. Όμως, η φρίκη δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δράστης τη χτύπησε για να την ακινητοποιήσει και στη συνέχεια την έριξε από τις σκάλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία ήταν το πτώμα της 69χρονης δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί αν του εγκλήματος προηγήθηκε βιασμός. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με βγαλμένο το εσώρουχο οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως η 69χρονη να είχε βιαστεί.

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, όπου είχε βρεθεί προ ημερών το αυτοκίνητό της. Για την υπόθεσή της είχε σημάνει συναγερμός από τις 21 Απριλίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης