Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φίλιππος Καραμέτος, Σωτήρης Σκουλούδης

Tραγικός είναι ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε το πτώμα (σε προχωρημένη σήψη) της αγνοούμενης 69χρονης στο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, όπου είχε εντοπιστεί προ ημερών το αυτοκίνητό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιωματικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής μεταβαίνουν στον τόπο όπου γράφτηκε το τέλος της εύπορης Αθηναίας.

Για την υπόθεσή της είχε σημάνει συναγερμός από τις 21 Απριλίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο zougla.gr επιβεβαιώνουν ότι βρέθηκε την Τετάρτη το πτώμα γυναίκας στο τρίτο υπόγειο του καταστήματος (επί της οδού Χατζηαντωνίου) και επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την αγνοούμενη. Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της εξαφάνισης

Στις 21 Απριλίου βγήκε από το σπίτι της στην οδό Μικροπούλου στο Νέο Ηράκλειο για τις καθημερινές της υποχρεώσεις και έκτοτε αναζητείτο. Την υπόθεσή της ανέλαβε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η Ε. Αγραφιώτου ήταν ιδιαίτερα μορφωμένη, καθηγήτρια γαλλικών και παλαιότερα εργαζόταν ως διευθύντρια του τμήματος προσωπικού στην Αγροτική Ασφαλιστική. Ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας επιθεωρήσεις και οικονομικούς ελέγχους.

Η ευκατάστατη γυναίκα έφυγε με το αμάξι της από το σπίτι της στην οδό Μικροπούλου του Νέου Ηρακλείου, όπου ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα της. Στο διαμέρισμα βρισκόταν η Γεωργιανή οικιακή βοηθός που τη βοηθούσε στη φροντίδα της γερόντισσας, η οποία ξεψύχησε πριν από λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε πριν περίπου 15 ημέρες στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ του Αμαρουσίου, κατόπιν πληροφοριών της εκπομπής.

Το λευκό Opel Corsa με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ 9153 βρισκόταν επιμελώς παρκαρισμένο και κλειδωμένο, στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ.

Στο κάθισμα του συνοδηγού εντοπίστηκε η ζακέτα της αγνοούμενης, ένας φάκελος τραπέζης, γαλλικά περιοδικά και μια τσάντα καταστήματος καλλυντικών.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως έβλεπαν το αμάξι παρκαρισμένο στο σημείο από τις 25 Απριλίου, τέσσερις μέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της ιδιοκτήτριάς του.

Δυστυχώς το υλικό των επίμαχων ημερομηνιών που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του χώρου και που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα στοιχεία, έχει σβηστεί.

Η έρευνα από το Φως στο Τούνελ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης