Από την προανάκριση δεν προκύπτει να ανήκει σε πολιτικό χώρο ή να έχει ρατσιστικό κίνητρο και γι’ αυτό ζητήθηκε η ψυχιατρική του εξέταση

Ως ψυχικά διαταραγμένο θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών έναν 56χρονο που συνέλαβαν ως υπαίτιο για έξι εμπρησμούς σε αυτοκίνητα και σπίτια Γεωργιανών που κατοικούν στην πόλη των Σερρών από το Δεκέμβριο του 2012 ως το Φεβρουάριο του 2013!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανάκριση δεν προκύπτει να ανήκει σε πολιτικό χώρο ή να έχει ρατσιστικό κίνητρο και γι’ αυτό ζητήθηκε η ψυχιατρική του εξέταση. Ο 56χρονος είχε συλληφθεί στις 24 Οκτωβρίου 2013 όταν είχαν βρεθεί στην κατοχή του κάλυκες πολεμικού όπλου και από την έρευνα είχε προκύψει ότι είχε προκαλέσει τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο ενός 27χρονου στις 18 Οκτωβρίου 2013.

Η προανάκριση ολοκληρώθηκε μόλις τώρα και από την εξέταση των ευρημάτων εξακριβώθηκε ότι είχε διαπράξει άλλους πέντε εμπρησμούς με γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό στην είσοδο της κατοικίας ενός 31χρονου, στο σπίτι ενός 30χρονου και στα οχήματα άλλων τριών αλλοδαπών ηλικίας 29, 32 και 23 χρόνων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 56χρονου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΠΗΓΗ: e-saloniki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης