Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα δύο αδέλφια, ηλικίας 56 και 52 ετών, που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από καταδίωξη, για την ένοπλη ληστεία που διέπραξαν σε πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. στο Χαλάνδρι.

Ειδικότερα, χθες, στις 10.45 το πρωί, τα δύο αδέλφια, κρατώντας ο ένας κοντόκαννη καραμπίνα και ο άλλος πιστόλι, εισέβαλαν σε ιδιωτικό πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. στο Χαλάνδρι, όπου, αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αφαίρεσαν χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, που είχαν αφήσει έξω από το πρακτορείο και οδηγούσε συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και καταδίωξαν το αυτοκίνητο μέχρι την πλατεία Δροσοπούλου στη Φιλοθέη, όπου συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα οι δράστες να το εγκαταλείψουν και να τραπούν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν στην ίδια περιοχή σε πιλοτή πολυκατοικίας και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κοντόκαννη καραμπίνα και τέσσερα φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι COLT με γεμιστήρα με έξι φυσίγγια, ένα πιστόλι REPLICA, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, 17 φυσίγγια, μια κουκούλα τύπου full face και μια αυτοσχέδια κουκούλα από γυναικείο καλσόν.

Οι δύο δράστες καθώς και ο αναζητούμενος συνεργός τους είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης