Νεκρά, μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Στρέφι της Ηλείας, βρέθηκαν σήμερα το πρωί τα δύο παιδιά από τη Βουλγαρία, ηλικίας 4 και 7 ετών, που αναζητούνταν από χθες το μεσημέρι. Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου τους, αναμένεται να δοθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Τα δύο παιδιά ξεκίνησαν περίπου στις 15.00 χθες το απόγευμα από το σπίτι όπου διέμεναν, προκειμένου να μεταφέρουν δέμα με τρόφιμα σε συγγενικό τους σπίτι. Όταν οι συγγενείς τους διαπίστωσαν ότι τα παιδιά αργούν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες. Αργά χθες το απόγευμα βρέθηκε το δέμα με τα τρόφιμα, κοντά στο αρδευτικό κανάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Ο τραγικός πατέρας)

Ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβαν από την πρώτη στιγμή βάσει των ενδείξεων εκτιμήθηκε πως είχαν πέσει μέσα στο κανάλι και είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα στον πάτο. Δόθηκε εντολή να σταματήσει η τροφοδοσία με νερό σε αυτό ώστε να πέσει η στάθμη και να βοηθήσει αυτό στις έρευνες. Κατά τη διάρκεια του προανακριτικού έργου ο πατέρας φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η μητριά του ήταν αυτή που πέταξε τα παιδιά στο κανάλι γιατί δεν τα αγαπούσε, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο. Ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο που μπορεί να δώσει εγκληματική τροπή στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Ηλεία: Έρευνες για τον εντοπισμό δύο μικρών παιδιών, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013, 19:02

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης