Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει για τους διασώστες του ΕΚΑΒ οι… μεθυσμένοι που αποκοιμούνται τα ξημερώματα στα παγκάκια της πόλης και οι περαστικοί νομίζουν πως είναι… νεκροί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του irakliolive.gr, το ΕΚΑΒ δέχεται καθημερινά τουλάχιστον 4 με 5 κλήσεις, όπου πανικόβλητοι πολίτες καλούν σε βοήθεια και μιλούν για ανθρώπους που έχουν πέσει καταμεσής σε πλατείες και δεν αντιδρούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, στην πλατεία Δασκαλογιάννη, στα Λιοντάρια, στην πλατεία Ελευθερίας αλλά και στο Βαλτέ Τζαμί, ακόμα και στα πεζοδρόμια της Λεωφόρου Δικαιοσύνης, υπάρχουν άνθρωποι που αποκαμωμένοι από το ποτό πέφτουν για… ύπνο αναστατώνοντας τους περαστικούς το πρωί!

«Σε καθημερινή βάση μεταφέρονται στα νοσοκομεία τουλάχιστον πέντε τέτοια περιστατικά. Οι πολίτες καλούν στο τηλέφωνο πανικόβλητοι και λένε ότι ενδεχομένως να είναι και νεκροί. Τρέχει το ΕΚΑΒ να δει τι έχει συμβεί και τελικά είναι ένας μεθυσμένος που θέλει πρώτες βοήθειες» επεσήμανε ένας από τους ανθρώπους που καθημερινά γίνονται μάρτυρες τέτοιων περιστατικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης