Νεκρός ανασύρθηκε από την καμπίνα της νταλίκας του ένας νεαρός αυτοκινητιστής, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων.

Το βαρύ όχημα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας, οι οποίοι προσπαθούσαν για περισσότερο από τρεις ώρες να τον απεγκλωβίσουν.

Ωστόσο, ο τεράστιος όγκος του οχήματος, η κλίση που πήρε κατά την ανατροπή του, το δένδρο που σφηνώθηκε στην καμπίνα του, όσο και η συμπίεση που δέχθηκε αυτή από την πρόσκρουση, λειτούργησαν αρνητικά για την όλη επιχείρηση και τελικά για τη ζωή του οδηγού.

Όπως ανέφεραν οι πυροσβέστες, τα πόδια του άτυχου νεαρού είχαν σφηνώσει ανάμεσα στις λαμαρίνες της καμπίνας και δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση του σώματός του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η σορός του οδηγού απεγκλωβίστηκε, όταν ιδιώτης χειριστής φορτωτή προσπάθησε να σηκώσει τη νταλίκα, για να συνεχίσουν το έργο τους οι πυροσβέστες και εν συνεχεία όταν γερανοφόρο όχημα από την Καρδίτσα έφτασε στο σημείο για να ανασύρει τη νταλίκα.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, προκειμένου για να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με πληροφορίες από το ekalampaka.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης