Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι στις εγκαταστάσεις του Divani Apollon Thalasso Palace το 30ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Ναρκομανών Ανωνύμων.

Το παρών έδωσαν μέλη των Ναρκομανών Ανωνύμων από όλες τις χώρες της Ευρώπης καθώς και από: Αμερική, Βραζιλία, Ιράν, Ισραήλ, Ινδία, Αφγανιστάν, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Τουρκία, Τανζανία και Νότια Αφρική. Σκοπός του συνεδρίου ήταν όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης «να γιορτάσουμε καινούριο τρόπο ζωής ελεύθερο από τα ναρκωτικά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες αλλά και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας στους ανθρώπους που υποφέρουν ακόμα από τη χρήση ναρκωτικών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ξεκίνημα του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προγράμματος των Ν.Α., την οποία παρακολούθησαν πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς, αλλά και συγγενικά πρόσωπα ανθρώπων που έχουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Στις συγκεντρώσεις που ήταν ανοιχτές για όλον τον κόσμο, μέλη μας μοιράστηκαν την ευγνωμοσύνη τους που ξέφυγαν από τον ενεργό εθισμό, αλλά και την αισιοδοξία τους στις προκλήσεις μιας νέας ζωής.

Μία έντονα συγκινητική στιγμή του Συνεδρίου ήταν όταν μέλη της οργάνωσης που εκτίουν ποινές σε φυλακές στην Αμερική, μίλησαν ζωντανά μέσω skype στους παρευρισκόμενους για την προσπάθεια τους να παραμένουν «καθαροί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης