Νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 52χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Ιεράπετρας Λασιθίου που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος μαθήτριάς του, στην οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο κατηγορούμενος τόσο κατά την προσαγωγή όσο και κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του ανακριτή Νεάπολης δεν προέβη σε κάποια δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, στην αστυνομία έχει γίνει σειρά καταγγελιών από γονείς σε βάρος του δασκάλου, οι οποίες διερευνώνται. Ο εκπαιδευτικός έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά από την Ιεράπετρα και συνελήφθη έπειτα από καταγγελία γονέων που είχαν υποψιασθεί τη συμπεριφορά του αλλά και με βάση υλικό από κάμερα που κατέγραψε κινήσεις του στο δωμάτιο ενός 8χρονου κοριτσιού στο οποίο έκανε μάθημα.

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της μητέρας που κατήγγειλε τον δάσκαλο, η οποία σήμερα το πρωί μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράπετρας ΗΧΩ FM. «Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αφτί» ανέφερε σοκαρισμένη η μητέρα της 8χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, «το σοκ ήταν μεγαλύτερο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη…», μετά την τοποθέτηση κάμερας που είχε βάλει στο δωμάτιο όπου έκανε τα ιδιαίτερα μαθήματα ο δάσκαλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόλαβα και γλύτωσα τα παιδιά μου. Γλύτωσαν κι άλλα 30 παιδιά» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του 8χρονου παιδιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης