Η καλύτερη δυνατή διαχείριση των κονδυλίων, ο συντονισμός των υπηρεσιών και η ενεργοποίηση των εθελοντών αποτελούν τα σημεία που υπογράμμισαν οι φορείς οι οποίοι συμμετείχαν στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου της Πρέβεζας με θέμα την αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά την θερινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαίλης υπογράμμισε τα περιορισμένα κονδύλια , ύψους 38 χιλιάδων ευρώ, τα οποία δόθηκαν φέτος στον Δήμο για την πολιτική προστασία σημειώνοντας ότι από πλευράς των υπηρεσιών του θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα και να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά την φετινή δύσκολη, όπως όλα δείχνουν, αντιπυρική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπαϊλης εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την συνεργασία όλων και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών ο απολογισμός του καλοκαιριού, θα είναι όπως και πέρυσι θετικός, ευχαριστώντας όλους όσοι συμβάλλουν στο έργο της πυροπροστασίας και της πυρόσβεσης.

Ο διοικητής της Π.Υ Πρέβεζας Απόστολος Βασδέκης έκανε αποτίμηση της περσινής χρονιάς θέτοντας παράλληλα και τις προτεραιότητες για φέτος.

Σύμφωνα με τον κ.Βασδέκη βασικές παρεμβάσεις παραμένουν πάντα η αποψίλωση της βλάστησης, ο καθαρισμός των πρανών, ο έλεγχος και η καταγραφή της βατότητας των αγροτικών δρόμων , η καλή λειτουργία των υδροστομίων , η προστασία των αρχαιολογικών χώρων καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: pamepreveza.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης