Οδοφράγματα, πετροπόλεμος, συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας και προσαγωγές ακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας την πορεία για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου στον Βόλο.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, ομάδα διαδηλωτών, μετά το τέλος της πορείας που ξεκίνησε από τον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκάλεσαν μικροζημιές σε υποκαταστήματα τραπεζών και έστησαν οδοφράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε η επέμβαση των ΜΑΤ, πετροπόλεμος, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και σταδιακή εκτόνωση της κατάστασης, όταν οι διαδηλωτές κατέληξαν στον Θόλο του Πανεπιστημίου.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων, πραγματοποιήθηκαν συνολικά οκτώ προσαγωγές ατόμων στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, τα οποία τελικώς αφέθηκαν ελεύθερα.

Στην πόλη του Βόλου, να σημειωθεί, ότι πραγματοποιήθηκαν δύο πορείες, η πρώτη, με την συμμετοχή μελών του ΠΑΜΕ και η δεύτερη, με την συμμετοχή φοιτητών, μαθητών, καθηγητών, δασκάλων, μελών αριστερών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων και συλλογικοτήτων, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από την μαζική συμμετοχή και τον παλμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης