Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 42η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, οι οποίες κορυφώνονται την Τρίτη με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Σήμερα, οι πόρτες του ιδρύματος θα είναι ανοικτές από τις 9.30 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, ενώ την Τρίτη από τις 9.30 το πρωί έως και τις 13.00 το μεσημέρι. Η πορεία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15.30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι την πλατεία Κάνιγγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν την Τρίτη, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς. Ο ΟΑΣΑ ενημέρωσε ότι θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες έως τις 6 το πρωί της 18ης Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εντός του κτιρίου πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας και γίνονται προβολές ντοκιμαντέρ, αλλά και πλήθος πολιτικών εκδηλώσεων.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Σαγκούρης
Video: Eurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης