Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις ξένοι υπήκοοι, οι οποίοι εμπλέκονται σε μεγάλο αριθμό κλοπών πορτοφολιών, κυρίως από τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα (31, 25 και 22 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται ως ομάδες, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση και σκοπό την από κοινού διάπραξη κλοπών.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στον τοπικό σταθμό μετρό «Ακρόπολη», αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει πορτοφόλι από τουρίστα.
Το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε ταξιδιωτικά και προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και χρηματικό ποσό, αποδόθηκε στον παθόντα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας διακριβώθηκε ότι ενέχονται σε σωρεία περιστατικών κλοπών, για τα οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης