Τρεις τραυματίες οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου, είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο 14ο χιλιόμετρο της Πατρών – Πύργου στη στροφή του νεκροταφείου στα Τσουκαλέικα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το τροχαίο σημειώθηκε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Να σημειωθεί ότι για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων γινόταν από παρακαπτήριο οδό, ενώ στο σημείο βρέθηκαν εγκλωβισμένα τα βαρέα οχήματα, καθώς ο δρόμος δεν είχε δοθεί στην κυκλοφορία, αφού από τη σύγκρουση είχαν πέσει λάδια στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τροχαίο έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των περιοίκων, καθώς δεν είναι το πρώτο που σημειώνεται στο σημείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο thebest.gr, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και κάτοικος της περιοχής Τασία Παπαντωνοπούλου, οι κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές προς τους αρμοδίους για την επικινδυνότητα της στροφής, ζητώνττας την επαναχάραξη της οδού, χωρίς όμως να εισακουστούν από τους αρμοδίους.

«Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε από την Περιφέρεια είναι ότι ο δρόμος ανήκει στην Ολυμπία Οδό, αλλά κανείς δεν έχει εμφανιστεί εδώ μετά το νέο τροχαίο από την εταιρεία», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού.

Πηγή: thebest.gr

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης