Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στα Κάτω Πατήσια Αττικής ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με οργανωμένη επιχείρηση ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά τον 28χρονο κατά την έξοδό του από ισόγεια κατοικία που διατηρεί σε περιοχή των Κάτω Πατησίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 6.660 γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάρτα SIM, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας, Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επισκεφθεί κατ’ επανάληψη περιοχές της Βοιωτίας, χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του τα συνήθη υπεραστικά συγκοινωνιακά μέσα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης