Στο αρχείο, όπως όλα δείχνουν, μπαίνει η δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο γνωστός καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

Μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε, ο φάκελος έκλεισε από την Εισαγγελία καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει το ενδεχόμενο κάποιας εκ των αξιοποίνων πράξεων που καταλόγιζε η οικογένεια του τραγουδιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το υλικό που συγκέντρωσε η Εισαγγελία, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παντελής Παντελίδης και όχι κάποια από τις γυναίκες που ήταν μαζί του, το μοιραίο βράδυ. Αυτό αναφέρουν άλλωστε και οι πραγματογνωμοσύνες που συντάχθηκαν για το τροχαίο δυστύχημα.

Η έρευνα είχε ξεκινήσει μετά τις μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του εκλιπόντος καλλιτέχνη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας και ουσιαστικά στρεφόταν κατά των δυο γυναικών οι οποίες επέβαιναν μαζί με τον Παντελίδη στο αυτοκίνητο. Ωστόσο από κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώθηκαν μέχρι τώρα οι καταγγελίες που στο τιμόνι βρισκόταν κάποια από τις κοπέλες.

Η οικογένεια Παντελίδη πάντως έχει δυνατότητα, εντός 3 μηνών να στραφεί κατά της διάταξης αρχειοθέτησης ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών , οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο, είτε συναινώντας στην αρχειοθέτηση , είτε ζητώντας περαιτέρω έρευνα, ή ακόμα και ζητώντας την άσκηση ποινικών διώξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης