Στη σύλληψη τεσσάρων δραστών προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση τραυματισμού με μαχαίρι ενός ανήλικου οπαδού του Ολυμπιακού το 2013. Η επίθεση έγινε μετά το ματς με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας στις 25/9 του ίδιου έτους και οι δράστες μαχαίρωσαν έναν 15χρονο που γύριζε με τον 18χρονο φίλο του από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Να σημειωθεί ότι ένας εκ των δραστών είναι γιος ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας, που εκείνη την περίοδο ήταν διοικητής υπηρεσίας των Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις έρευνες των αρχών προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό, πήραν το αυτοκίνητο της αδερφής του ενός και πήγαν στα Καμίνια ώστε να πάρουν κάποια αντικείμενα από οπαδούς του Ολυμπιακού, τα οποία θα επιδείκνυαν στον κύκλο τους ως λάφυρα!

Περίπου στις 20:00 το βράδυ, ο 15χρονος με τον 18χρονο φίλο του επέστρεφαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» σπίτι τους, ωστόσο επί της οδού Αμοργού συνέβη το περιστατικό. Δύο από τους τέσσερις κατέβηκαν από το αμάξι για να του πάρουν τα διακριτικά, ωστόσο ο μικρός αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια. Αμέσως μετέβη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Οι συλληφθέντες απέσπασαν και ένα κινητό από το οποίο έγιναν αρκετές κλήσεις από έναν 19ρονο στον οποία δόθηκε. Μάλιστα, οι δράστες έδειχναν να καμαρώνουν για το περιστατικό, αφού φωτογράφισαν τα… λάφυρά τους και τα ανέβασαν στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και το λόγο έχει πια ο εισαγγελέας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης