Τραγωδία σημειώθηκε στις 08.30 σήμερα το πρωί, όταν σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν παιδιά του δημοτικού σχολείου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην οδό Δεκελείας στο ρέμα Χελιδονούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο επέβαινε στο Ι.Χ. με τη μητέρα του, η οποία είναι σοβαρά τραυματισμένη και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο παιδί δεν φορούσε ζώνη.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητο η μητέρα και ο 10χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελαφρά τραυματίστηκαν τρία παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό, τα οποία μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», ενώ η συνοδός τους έχει διακομιστεί στο «Γ. Γεννηματάς» με τραύματα στα πλευρά.

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 21 άτομα, εκ των οποίων 19 παιδιά, ο οδηγός και η συνοδός.

Ο κ. Δημοσθένης Τσούτσος, διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του «Γ. Γεννηματάς», δήλωσε στη zougla.gr ότι η μητέρα του ανηλίκου, η οποία ονομάζεται Ιωάννα Μαγγανά, φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και θλάση στον πνεύμονα. Όπως είπε ο κ. Τσούτσος, αφού διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της 53χρονης συνοδού των μαθητών, είναι ελαφρώς τραυματισμένη, έχει κάκωση στον αυχένα και τον ώμο και αυτήν τη στιγμή υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης