Σε πείσμα της κρίσης που διανύουμε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της «ΑΤΡΑΠΟΥ» διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο παζάρι για ένατη συνεχή χρονιά. Η αγορά ενός δώρου μπορεί να «δωρίσει» στα μέλη του προγράμματος τη δυνατότητα να συνεχίσουν να κάνουν καλλιτεχνικά μαθήματα ή δραστηριότητες στα εργαστήριά (μουσική, φωτογραφία, ζωγραφική, κατασκευές, κ.α) ή την ευκαιρία να πάρουν υποτροφία για κάποιο Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, καθώς τα κονδύλια για τα παραπάνω καλύπτονται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της «ΑΤΡΑΠΟΥ» που διαχειρίζεται τα έσοδα του BAZAAR.

Η «Ατραπός» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κάλεσμά της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για ν’ αγοράσετε, αν θέλετε τα δώρα σας από μια ποικιλία χειροποίητων αντικειμένων, φτιαγμένων με φαντασία και μεράκι: καραβάκια, δεντράκια, καθρέφτες και κρεμαστά στολίδια, κοσμήματα, κομπολόγια, κεριά. Για να σας κεράσουμε καφέ και γλυκά στο πέμπτο όροφο του κτιρίου μας, που γι’ αυτό ειδικά το τριήμερο «μεταμορφώνεται σε καφετέρια.

Για να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που παρέχονται στην «ΑΤΡΑΠΟ» σε εφήβους, νέους και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρήση ουσιών και χρειάζονται ενθάρρυνση, υποστήριξη, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία ώστε να επανασυνδεθούν με το όνειρο, την ελπίδα, την δημιουργικότητα».

Ακούστε το κάλεσμα της «Ατραπού»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρες λειτουργίας του BAZAAR:

Σάββατο 14/12/2013 από 10:00 έως 19:00
Κυριακή 15/12/2013 από 10:00 έως 19:00

Βαρβάκη 9 Γκύζη-Τηλέφωνα :210-6420453 και 210-6429689

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης