Σας έχει τύχει ποτέ να έχετε τόσες πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά, που να αμελείτε επανειλημμένως τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον εαυτό σας; Πέρασαν μέρες ολόκληρες χωρίς να μπορείτε να διαθέσετε 5’ για να βγάλετε τα φρύδια σας;

Ίσως πολλές από εμάς να μην αξιολογούν αυτή τη διαδικασία… περιποίησης λόγω φόρτου εργασίας, όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως το σχήμα των φρυδιών μας είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα μας και είναι αυτό που προσθέτει ή αφαιρεί εκφραστικότητα στο βλέμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μη φαίνεστε λοιπόν κουρασμένες και απεριποίητες σας προτείνουμε να διαθέτετε μόλις 2’ κάθε δύο μέρες για να διατηρείτε σε καλή κατάσταση τα φρύδια σας. Αρκεί να «εντοπίσετε» τις τριχούλες που ξεφεύγουν του επιθυμητού σχήματος και να τις αφαιρέσετε. Για να αποφύγετε κάποιο λάθος, που δε θα είναι εύκολο να διορθώσετε στη συνέχεια, η κατεύθυνση του χεριού σας θα πρέπει να είναι από έξω προς τα μέσα,όπως ακριβώς στη φωτογραφία, και όχι το αντίθετο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν τα φρύδια σας δεν «υπακούν», χρησιμοποιήστε το ειδικό βουρτσάκι φρυδιών για να τα χτενίσετε. Για τον ίδιο σκοπό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα, το οποίο εννοείται πως θα έχετε ξεπλύνει καλά πριν το χρησιμοποιήσετε.

Οι «ειδικοί» λένε πως αν οι τρίχες στα φρύδια σας είναι πολύ μακριές και έχουν καθοδική τάση, τότε μπορείτε να τις ψαλιδίσετε ελαφρώς ή ακόμη και να τις σταθεροποιήσετε με λίγη λακ. Επίσης, αν είναι αραιά, γεμίστε τα κενά με μολύβι φρυδιών. Ποτέ μαύρο. Ζητήστε από μια αισθητικό να σας υποδείξει ποιό είναι το κατάλληλο για εσάς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης