Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή, 19 αμερικανικών αμυντικών και αεροπορικών βιομηχανιών, στην οποία περιλαμβάνονται παγκόσμιοι γίγαντες όπως αντιπρόσωποι των Bell Helicopter, Boeing, General Electric και Sikorsky, φτάνουν στην Τουρκία, στις 3 Δεκεμβρίου.

Όπως δημοσιεύει η Hürriyet Daily News, σκοπός της πολυμελούς αμερικανικής εμπορικής αποστολή, στην οποία συμμετέχει και ο αμερικανός υφυπουργός Εμπορίου Francisco J. Sanchez, είναι να βρει τούρκους συνεταίρους προκειμένου να επενδύσει στην δημιουργία παραρτημάτων των μεγάλων εταιριών και στην Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αμερικανική εμπορική αποστολή, θα πάει πρώτα στην Άγκυρα και στις 5 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. «Η αποστολή θα διαπιστώσει τις ευκαιρίες για την αμερικανο-τουρκική συνεργασία και θα προσφέρει χρηματοδοτήσεις στις εταιρίες που θα κριθούν κατάλληλες. Αυτό εντάσσεται στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για την αύξηση των διμερών εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας υπό την αιγίδα του προγράμματος Στρατηγικής, Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα.

Επιμέλεια: Κ. Μπετινάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης