Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Πουέμπλο του Κολοράντο, όπου ένας πεντάχρονος πυροβόλησε κατά λάθος ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα latimes.com ευτυχώς η σφαίρα δεν χτύπησε κάποια αρτηρία, διότι το αποτέλεσμα θα ήταν μοιραίο. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Κολοράντο Σπρινγκς όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής. Σύμφωνα με τους ιατρούς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Όπως έγινε γνωστό όλα συνέβησαν όταν ένα εννιάχρονο αγόρι βρήκε το όπλο μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια το μετέφερε σαν παιχνίδι στην αυλή όπου έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά.Το πεντάχρονο το πήρε και πυροβόλησε κατά λάθος το κοριτσάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του θύματος και ο σύντροφός της, ο 22χρονος Αντριάν Τσάβεζ, ήταν στο σπίτι την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο φέρεται να άνηκε στον Τσάβεζ ο οποίος αμέσως μετά τον πυροβολισμό προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι το παιδί δεν θα διωχθεί ποινικά λόγω ηλικίας ωστόσο ο Τσάβεζ κατηγορείται για αμέλεια ανηλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης