Φανερά συγκλονισμένος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, εξήλθε το βράδυ της Παρασκευής από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός υπέστη χθες το πρωί καρδιακή προσβολή λίγο πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας. Οι συνεργάτες του τον βρήκαν λιπόθυμο στο γραφείο του.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον στενό του συνεργάτη πως αισθάνεται «όπως κάθε άνθρωπος που χάνει ή νιώθει ότι χάνει έναν δικό του άνθρωπο». «Προσεύχομαι να είναι περαστικά» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ιδιωτική πτήση από τις Βρυξέλλες ο Νίκος Αναστασιάδης επέστρεψε χθες το βράδυ στην Κύπρο όπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της Υγείας του υπουργού. Άμεσα, επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου τον υποδέχθηκαν ο εκτελεστικός διευθυντής του νοσοκομείου Πέτρος Μάτσας και ο υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανέβαλε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ εξέδωσε γραπτή δήλωση για όλα τα ζητήματα που άπτονται της διήμερης Συνόδου Κορυφής.

Το βραδινό Iατρικό Ανακοινωθέν: Χωρίς ουσιαστική αλλαγή η κατάσταση υγείας

Χωρίς ουσιαστική αλλαγή παραμένει η κατάσταση υγείας του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο εκδόθηκε πριν λίγο, μετά από επιπρόσθετες εξετάσεις που έγιναν ακολούθησε διευρυμένο ιατροσυμβούλιο στο οποίο συμμετείχαν εντατικολόγοι και νευροχειρουργοί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς και ομάδα καθηγητών από την Ελλάδα και το Ισραήλ.

Το διευρυμένο ιατροσυμβούλιο αποφάσισε τη συνέχιση της ακολουθούμενης αγωγής.

Πηγή: sigmalive/ Φιλελεύθερος
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Διαβάστε επίσης Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο υπουργός λίγο πριν τη συνεδρία της Επ. Άμυνας, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, 11:33

Ο πρόεδρος της Κύπρου επισκέφτηκε τον Υπουργό Άμυνας στο νοσοκομείο, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014, 22:42

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Τάσου Μητσόπουλου, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014, 05:21

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης