Ο Λάρι Γκλέιζερ, στέλεχος του τομέα ακινήτων από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης και η σύζυγός του επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη χθες στη Τζαμάικα.

Το αεροσκάφος, ένα Socata TBM-700, είχε απογειωθεί από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, με προορισμό την Νάπολι της Φλόριντα, με έξι ή επτά επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αεροσκάφος όμως, συνέχισε την πορεία του προς την Κούβα, και το ανησυχητικό ήταν ότι δεν επικοινωνούσε με τον πύργο ελέγχου.

Τα F15 που είχαν απογειωθεί άμεσα ακολουθούσαν το μικρό αεροσκάφος σε όλη την πορεία του πάνω από την Φλόριντα και την Κούβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την Κούβα άρχισε να χάνει ύψος, σημάδι ότι τελείωναν τα καύσιμα, και τελικά κατέπεσε στην Τζαμάικα. Ομάδες έρευνας και διάσωσης, απεστάλησαν στον τόπο της συντριβής περίπου 14 ναυτικά μίλια (22 χιλιόμετρα) βόρεια από την τουριστική πόλη του Πόρτ Αντόνιο στη Τζαμάικα για να εντοπίσουν το μικρό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα, που επικαλούνται τις αναφορές των πιλότων των μαχητικών αεροπλάνων, στα παράθυρα του πιλοτηρίου εντοπίστηκε πάγος, γεγονός που δείχνει ότι υπήρξε πρόβλημα με τη συμπίεση ή την παροχή οξυγόνου.

Έπεσε στη Τζαμάικα το αεροσκάφος που έχασε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου, Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014, 22:05

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης