Ένας οπλισμένος ακόμη και με εκρηκτικά άνδρας σκόρπισε το θάνατο στο γνωστό εμπορικό κέντρο «Columbia Mall» στο Maryland των ΗΠΑ, πυροβολώντας θανάσιμα δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας ακόμη πέντε, πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Οι νεκροί, ένας άνδρας 25 ετών και μια γυναίκα 21, ήταν εργαζόμενοι σε καταστήματα. Το κίνητρο του άνδρα δεν έχει ξεκαθαριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν καν να επέμβουν, ενώ τη στιγμή των φόνων υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι στο εμπορικό κέντρο, οι οποίοι πανικόβλητοι κρύφτηκαν ακόμη και για ώρες μετά τους πυροβολισμούς σε καταστήματα και τουαλέτες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό κλείνει μια ιδιαίτερα βίαιη και αιματηρή εβδομάδα για τις ΗΠΑ. Ένας φοιτητής έπεσε νεκρός από σφαίρες την Παρασκευή στο South Carolina State University, την Τετάρτη το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα έκλεισε μετά από αναφορές για πυροβολισμούς, την Τρίτη ένας φοιτητής δολοφονήθηκε στο Πανεπιστήμιο Purdue από ένας 23χρονο συμφοιτητή του και τη Δευτέρα πάλι ένας φοιτητής νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση μετά τις σφαίρες που δέχτηκε κοντά σε ένα γυμναστήριο στο Widener Univer.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης