Μια γυναίκα από τη Βικτώρια της Αυστραλίας, καταδικάστηκε σε δυο χρόνια και έξι μήνες στη φυλακή, για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του μόλις 3 μηνών συζύγου της, Sandeep Singh, τον Αύγουστο του 2010.

Η 26χρονη Tanya Lee Mitchell το Keilor της Βικτώρια, οδηγούσε με 85 χλμ/ώρα παραβιάζοντας το όριο ταχύτητας, ενώ είχε καταναλώσει και σημαντική ποσότητα αλκοόλ. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε στον τοίχο και το γκαράζ ενός σπιτιού. Ο σύζυγός της υπέκυψε στα τραύματά του ενώ ίδια τραυματίστηκε και από τότε πάσχει από άγχος και κατάθλιψη, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικαστής Geoffrey Chettle τόνισε ωστόσο ότι η Mitchell έχει ήδη τιμωρηθεί αρκετά για το αδίκημά της και είπε ότι η επικίνδυνη οδήγηση είναι ένα έγκλημα το οποίο διαπράττουν δυστυχώς αρκετοί νομοταγείς – κατά τα άλλα – πολίτες. Συμπλήρωσε ότι το γεγονός πως σκότωσε τον άνδρα που αγαπούσε δεν του άφηνε άλλη επιλογή από το να την καταδικάσει σε φυλάκιση, ελπίζοντας ότι η ιστορία της θα αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για άλλους.

Η γυναίκα, η οποία έκλαιγε σε όλη τη διάρκεια της δίκης, παραδέχθηκε την ενοχή της.Ο δικαστής Chettle αποφάσισε τελικά αναστολή της ποινής για δυο χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη το παρελθόν και τον χαρακτήρα της, το λευκό ποινικό μητρώο αλλά και το γεγονός ότι αποτοξινώθηκε.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης