Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι από εκείνους τους ανθρώπους που ό,τι κι αν κάνει το ανεβάζει στα social media. Πήγε, λοιπόν, μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και μεγάλη παρέα στις Μαλδίβες για τις διακοπές των Χριστουγέννων και δεν αμέλησε να ανεβάσει τη φωτογραφία της από το ξενοδοχείο «Soneva Fushi» όπου διέμενε στο Τwitter της. Έδειχνε χαρούμενη, ευτυχισμένη και ανέμελη.

Έλα, όμως, που αυτή ακριβώς η κίνηση προκάλεσε τα «θανατηφόρα» σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη. «Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση» είπε ο παρουσιαστής! «Έχει πολλούς σκύλους η Κωνσταντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tι είναι η Σπυροπούλου, ένα απλό κορίτσι; Σκυλολόι και κομπολόι μαζί», είπε η Σάσα Σταμάτη. Ε, αυτό ήταν… Τα social media πήραν φωτιά με τα σχόλια που έκαναν λόγο για ξετσιπωσιά, για απότομο πλουτισμό, για επίδειξη σε μια περίοδο κρίσης… αγγίζοντας ακόμα και την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας με αναφορές καθόλου κολακευτικές για το 25χρονο κορίτσι. «Δεν καταλαβαίνω; Πειράζω κανέναν; Ενοχλώ κανέναν; Κλέβω κάποιον; Γιατί ασχολούνται μαζί μου;», φέρεται να είπε η Κωνσταντίνα σε ανθρώπους που την είδαν πολύ στενοχωρημένη μετά την επιστροφή της από τις Μαλδίβες.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης