Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε τηλεφωνικά στην τελευταία εκπομπή της «Μεσημεριανής Μελέτη» και κλήθηκε να απαντήσει σε όσα ακούγονται για εκείνη και το καλοκαιρινό πρωινό του ANT1 που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αντιμετωπίζει προβλήματα ως προς την πραγματοποίησή του λόγω budget.

«Μέχρι τέλη Ιουλίου θα ‘μαι στο ραδιόφωνο, όλα τ’άλλα θα φανούν στην πορεία. Δυστυχώς δεν έχω κάτι ξεκάθαρο να σας πω. Σε περιόδους τέτοιες καλό είναι να είμαστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Αναλόγως θα κανονίσω και τα σχέδιά μου για διακοπές. Δουλεύουμε και ο σύζυγός μου και εγώ μέχρι τέλη Ιουλίου οπότε ούτως ή άλλως ό,τι κάνουμε θα ‘ναι τον Αύγουστο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόση αναμονή μπορεί να αντέξει όμως ένα πρόσωπο σαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή που πέρασε από δύσκολες επαγγελματικές φάσεις λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Alter; «Ναι μεν εγώ μπορεί να πέρασα δύσκολες στιγμές αναμονής ως εργαζόμενη του Alter αλλά όλοι ζούμε παρόμοιες καταστάσεις, οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας. Το πιο σημαντικό είναι να ‘χουμε την υγεία μας εγώ και οι άνθρωποί μου και όλα τα άλλα βρίσκονται».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί: «Γενικώς νομίζω ότι όλες οι επιχειρήσεις είτε λέγονται κανάλια είτε σούπερ μάρκετ είτε τουριστικά γραφεία, έχουν προβλήματα και προσπαθούν να επιβιώσουν. Όταν αφουγκράζεσαι τι γίνεται γύρω σου και όταν ο ένας στους δυο είναι άνεργος και ο άλλος δεν πληρώνεται θεωρώ ότι είναι υπεροπτικό να έχω εγώ απαιτήσεις».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη
Πηγή: yupiii.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης