Οι Μιχάλης Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος το βράδυ της Κυριακής (13/3, 22.30, OTESPORT3HD) θα καλύψουν… τα κενά που ενδεχομένως έχουν δημιουργηθεί από τη δράση του σαββατοκύριακου στα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Στην εκπομπή “Sportshow Highlights” θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ σε άκρως κατατοπιστικά -και ενδιαφέροντα- videos.

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Bundesliga η δεύτερη στη βαθμολογία, Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική φέτος, Μάιντς (κλείνει το ΤΟΡ5 της κατάταξης, με 40 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Σάλκε και δυο από τη Χέρτα) η οποία προέρχεται από νίκη που… έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, επί της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συναντά τη Βέρντερ Βρέμης του Κλαούντιο Πιζάρο. Ο τελευταίος έχει την ευκαιρία να συνδυάσει το αντάμωμα με την παλιά του παρέα με ένα ρεκόρ: ο πρώτος ξένος σκόρερ, στην ιστορία της λίγκας (187 γκολ σε 405 συμμετοχές) έχει προσφέρει στη Βέρντερ 100 γκολ και θέλει ένα για να ισοφαρίσει τον Μάρκο Μπόντε, παίκτης που κρατά το Νο1 στη σχετική λίστα του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 29η αγωνιστική της La Liga, η -πρωτοπόρος- Μπαρτσελόνα και η -τρίτη στη βαθμολογία- Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα έχουν μια άνεση απέναντι στη Χετάφε και την Λας Πάλμας, την ώρα που η -δεύτερη- Ατλέτικο θα βρει μπροστά της τη Λα Κορούνια του Λούκας Πέρεθ, πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ και νυν σταρ της Ντεπορτίβο, με 16 γκολ σε 26 συμμετοχές.

Στη Serie A TIM και την 29η ημέρα, η -πρώτη με 64 βαθμούς- Γιουβέντους φιλοξενεί τη Σασουόλο του Μπεράρντι και η -δεύτερη με 61 βαθμούς- Νάπολι ταξιδεύει στο Παλέρμο. Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στην Barclays Premier League η Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ και η Νόριτς τη Μάντσεστερ Σίτι. Στα σημαντικότερα ματς θα υπάρχει και ψηφιακή ανάλυση, ενώ όπως κάθε Κυριακή το φινάλε της εκπομπής προσφέρει πλούσιο θέαμα με τα 10 καλύτερα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης