ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΛΑΡΟΣ ο Πάνος Καμμένος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πρωί, (Πέμπτη 17 Μαΐου), έβλεπα τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος φιλοξενούσε τον «λαχανιασμένο», πάντα, Πάνο Καμμένο.

«Εμείς δεν ανήκουμε σε πολυκατοικίες κύριε Παπαδάκη, εμείς είμαστε ΓΛΑΡΟΙ».

Παιδιά, αλήθεια, το γράφω, έπρεπε να δείτε το πλάνο του Γιώργου Παπαδάκη. ΦΡΙΖΑΡΕ! Δεν έχει και μαλλιά να χάσει άλλωστε… Ειλικρινά αφεντικό, είναι δυνατόν ο Πάνος Καμμένος να νιώθει, ότι από όλα τα πλάσματα της φύσης, ο γλάρος, το πτηνό πάντα εννοούμε, το θαλασσοπούλι, του μοιάζει πιότερο από τα πλάσματα της γης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΛΑΡΟΣ ο Καμένος; Δηλαδή, αν ζητούσαμε από τους υποψήφιους πριν μας κυβερνήσουν, να γράψουν σε ένα τετράδιο με πιο ζωάκι μοιάζουνε, θα βλέπαμε ότι ο Πάνος Καμμένος, μαζί και με τον Τέρενς Κουίκ , πιστεύουν ότι είναι… γλάροι;

Εμείς στον κοντινό μας κύκλο, έχουμε μια γνωστή, που ενώ ανήκει στο ΧΧL, επιμένει να φοράει ρούχα τέσσερα νούμερα μικρότερο. Η Κλοκλό όμως, έτσι την φωνάζουμε, δεν απειλεί κανέναν, μόνο τις ραφές και τα φερμουάρ. Δεν έχει επίγνωση το κορίτσι του όγκου, που επιχειρεί να στριμώξει σε πέντε νούμερα μικρότερα ρούχα… Περπατάει και ουρλιάζουν οι ραφές!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ στους δημοσιογράφους που φιλοξενούν πολιτικούς να τους ζητήσουν, δημοσίως, να απαντήσουν στο: «Αν ήμουν ζώο τι θα θύμιζα». Αναλόγως των απαντήσεων, να ψηφίσουμε στις 17 (προτείνω).

Τρομάζω στην ιδέα να απαντήσουν
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος: Ελάφι
Ο Πάνος Καμμένος: Γλάρος
Η Αλέκα Παπαρήγα: Γατόπαρδος
Ο Αντώνης Σαμαράς: Χέλι
Ο Αλέξης Τσίπρας: Κουνούπι

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ να παρέμβει και να σημειολογήσει το τεράστιο θέμα που ανοίγω, με αφορμή την δήλωση του Πάνου στον Γιώργο, ότι είναι «ΓΛΑΡΟΣ»!

Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ «ΣΟΥΠΕΡ» ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ.
Ειλικρινά, ΒΟΥΝΟ το δίκιο των Λυριτζή– Οικονόμου χτες το πρωί. Αμ έχετε επτά καλεσμένους, αμ ΔΕΝ βάζετε τίτλους για το ποιος είναι ποιος.

Ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που όταν το παρακολουθώ, θέλω να πιάσω κιμωλία και να γράφω τίτλους στην οθόνη. Το έχω εντοπίσει πάρα πολύ καιρό, σε σημείο που αν παρεκτραπώ, να τηλεφωνώ στο κοντρόλ, ως «καταγγέλλουσα» και να ουρλιάζω «ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ»!

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ πάλι θα πρέπει να ΣΥΓΧΑΡΕΙ, τις «σουπερατζούδες» των δελτίων ειδήσεων.

Στρατή μου, μπράβο στα παιδιά, παρακολουθώ τα δελτία σας, ακόμη και χωρίς φωνή. Πώς τα έχουν καταφέρει στον ΑΝΤ1, με το που ανοίγει το στόμα ο παρουσιαστής να μιλήσει, να «τρέχουν» τα σούπερ στη βάση της οθόνης, δεν ξέρω, πάντως ΑΣ γυρίσουν στον ΑΝΤ1 οι του ΣΚΑΙ να δούν τι εννοώ.

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ
Από τους εκατοντάδες φίλους που τους «ξεσηκώνω» με κλήσεις στο κινητό τους τηλέφωνο.

Έχω πάθει μεγάλο κακό, με το που αποφάσισα να αλλάξω την παλιά μου συσκευή με μια νεότερης τεχνολογίας με οθόνη αφής!
Δυστυχώς, για τους φίλους μου, δοκιμάζω, ας πούμε να τηλεφωνήσω στο παιδί μου το οποίο το έχω καταχωρήσει με το όνομά του φυσικά «Αλέξης– Γερμανία». Πώς τα κατάφερα και κάλεσα τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ… νομίζοντας ότι καλώ το παιδί μου, είναι εξαιτίας… της οθόνης αφής, όπου άλλο πατάω και άλλο εμφανίζεται.

Είμαι τόσο βαριά πανικοβλημένη, που αν με καλείτε και δεν απαντώ, ξαναδοκιμάστε. Είναι γιατί προσπαθώ να βάλω τα δάχτυλα στα σωστά σημεία, αλλά μπλοκάρω ΌΛΟ το σύστημα. Τα ανυποψίαστα θύματά μου, μέχρι στιγμής, πρέπει να είναι δεκάδες. Για να μην πιάσω το θέμα «μήνυμα», «αποστολή»…

ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΑ δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ, τις τελευταίες βδομάδες, τι συμβαίνει, στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα των καναλιών, αλλά και οι «ειδήσεις» που βλέπω να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για τους πρωταγωνιστές των προγραμμάτων, είναι τόσο παλιακού τύπου που πιο trendy μου μοιάζουν τα μαλλιά της Ζωζώς Σαπουτζάκη.

ΚΛΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΔΗΜΑΔΗ Και την ανταπόκριση που δίνει στην Σία Κοσσιώνη. Ο Θάνος Δημάδης μεταφέρει τα τελευταία νέα που αφορούν την χώρα μας από την Ουάσινγκτον, φορώντας άψογο σακάκι στο χρώμα του σάπιου μήλου, εξαιρετικό καρό πουκάμισο και γραβάτα στο ίδιο χρώμα με το σακάκι. Οφείλω, επίσης, να γράψω ότι η χροιά της φωνής του μου αρέσει πολύ, όπως και ο σαφής τρόπος που δίνει τις ειδήσεις.

Σας αφήνω τώρα… για να τηλεφωνήσω (Κανονικά με τη Μαριάννα στην «ζούγκλα» θα επιχειρήσω να μιλήσω, γύρευε όμως, πόσους θα ξεσηκώσω, μέχρι να ολοκληρωθεί η προσπάθεια . Οθόνη αφής ήθελα…).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης