Ιδιαίτερα επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες έκλεισε στη γειτονική Ιταλία ο Όμιλος «Λακιώτης Α.Ε.» με την «Fiore», ώστε να διατεθούν τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στα καταστήματα ειδών υγιεινής «Λακιώτης» με πλήρη ποικιλία και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Ο Όμιλος πέτυχε ειδικές τιμές για την ελληνική αγορά λαμβάνοντας πάντα υπόψη την επενδυτική δυναμική που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα σε αγορές του εξωτερικού. Ο ιταλικός Οίκος έκανε ειδικές εκπτώσεις στηρίζοντας την προσπάθεια του κ. Λακιώτη για άριστη ποιότητα, αξιόπιστο προϊόν και προσιτή τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μέγεθος της εταιρείας Λαλιώτης αποτελεί ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ελλάδος, την αξιοπιστία, την εμπορική δυναμική και την εφευρετικότητα του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία.

H ιταλική βιομηχανία «Fiore Rubinetterie» είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία ορειχαλκουργίας με ειδίκευση στις μπαταρίες ειδών υγιεινής. Τα τελευταία πενήντα χρόνια έχει εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 75 χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Μετά από σκληρές και ποιοτικές προδιαγραφές επάξια εφοδίασε τις κατοικίες του ολυμπιακού χωριού Αθήνα 2004 καθώς και τις κατοικίες του ανάλογου χωριού στους Παναμερικανικούς αγώνες που διεξήχθησαν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Όμιλος Λακιώτης αφότου ζήτησε και προμηθεύτηκε όλα τα επίσημα πιστοποιητικά ποιότητας και σημάνσεως, προμηθεύει πλέον την ελληνική αγορά με προϊόντα που έχουν πιστοποιητικό ISO και καταλληλότητα για πόσιμο νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολύχρονη εμπειρία της «Λακιώτης Α.Ε.» στα καταστήματα λιανικής πλέον συνεργάζεται με την ορειχαλκουργία και τα αποτελέσματα αναμένονται θεαματικά.

Ήδη ο κ. Λακιώτης παρήγγειλε τις πρώτες «έξυπνες» βρύσες που ανοίγουν-κλείνουν αυτόματα. Ο ίδιος μας δήλωσε την υποστήριξή του στις νέες τεχνολογίες με οικολογική συνείδηση και υψηλή τεχνολογία.

Ο κ. Λακιώτης επέμεινε στον συνδυασμό προσιτής τιμής και ύψιστης ποιότητας. «Λόγω τιμής» όπως λέει στο νέο του σλόγκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης