Σε θετικό έδαφος κινούνται τα futures των βασικών δεικτών της Wall Street, με τους επενδυτές να αφήνουν προσωρινά κατά μέρος τις ανησυχίες που τους προκαλεί η κλιμακούμενη εμπορική ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Οι σημερινοί όγκοι συναλλαγών αναμενόταν ότι θα είναι χαμηλότεροι από το συνηθισμένο, ενόψει της αυριανής αργίας της 4ης Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα futures του Dow Jones ενισχύονται κατά 0,58% ή 143 μονάδες και κινούνται στις 24.422 μονάδες, ενώ και οι τριάντα μετοχές που απαρτίζουν τον δείκτη σημειώνουν κέρδη προσυνεδριακά, με την Exxon Mobil “οδηγό” της ανόδου.

Τα futures του ευρύτερου S&P 500 βρίσκονται 12 μονάδες ή 0,43% υψηλότερα στις 2.739 μονάδες, ενώ αυτά του Nasdaq σημειώνουν κέρδη 42,25 μονάδων ή 0,59% στις 7.158 μονάδες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες και οι τρεις βασικοί δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου διέγραψαν τις απώλειες που κατέγραψαν στην αρχή της συνεδρίασης και ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές σε θετικό έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σημερινά προσυνεδριακά κέρδη, θεωρούνται συνέχεια του χθεσινού θετικού κλίματος το οποίο στηρίχθηκε στα καλύτερα από τα αναμενόμενα στοιχεία για την βιομηχανική παραγωγή των ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης