Απογοητευμένος, αλλά ρεαλιστής παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα με 3-0 από την Κολομβία. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι η Ελλάδα είχε καλή παρουσία, αλλά γνώρισε την ήττα με βαρύ σκορ.

«Δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη. Μιλώντας μόνο για το ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη είναι σαν να αποφεύγεις την πραγματικότητα, να μην θες να πεις κατάματα την αλήθεια. Από εκεί και πέρα, στο πρώτο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε την φάση του γκολ που δεν είναι τόσο επικίνδυνη φάση για γκολ, από εκεί και μετά κυριαρχήσαμε, είχαμε ευκαιρίες και νομίζω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει το γκολ», τόνισε ο Σάντος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα όταν το σκορ είναι στο 1-0 στο ημίχρονο και παίζεις καλά, μπορείς να μιλήσεις για κάποια δόση ατυχίας. Ενώ μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε πάλι γκολ από αδράνεια είχαμε ευκαιρία να απαντήσουμε στην φάση του Γκέκα και εκεί πρέπει να σταθούμε για το πως με μια τόσο καλή εμφάνιση χάσαμε 3-0. Υπήρχαν πάρα πολλά θετικά, αλλά και κάποια άσχημα που πρέπει να κοιτάξουμε για την συνέχεια, γιατί το 3-0 ήταν βαρύ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης