Το MTV είναι έτοιμο να τραβήξει και φέτος τα βλέμματα όλου του πλανήτη επάνω του και πιο συγκεκριμένα στο Brooklyn και το Barclays Center όπου έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για την λαμπερή βραδιά των MTV Video Music Awards 2013! Αυτή θα είναι η 30η επέτειος των βραβείων, και μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια στο Los Angeles, η διοργάνωση επιστρέφει στη Νέα Υόρκη, όπου η τελευταία τελετή στην πόλη αυτή πραγματοποιήθηκε το 2009 στο Radio City Music Hall.

mtv-vmas-2013-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί μεγάλοι αστέρες βρίσκονται επίσης σε πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς αναμένεται να τους δούμε σε ρόλους παρουσιαστών των βραβείων, σε ενδιαφέρουσες live εμφανίσεις αλλά και ως παραλήπτες των βραβείων. Ανάμεσα στα ονόματα που θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του Barclays Center θα είναι καλλιτέχνες όπως: Justin Timberlake, Lady Gaga, Katy Perry, Macklemore & Ryan Lewis, Miley Cyrus, Robin Thicke, Kanye West, Bruno Mars καθώς και οι ‘N Sync σε μια πολυσυζητημένη επανένωση όπου θα μας παρουσιάσουν ένα medley με τις μεγάλες τους επιτυχίες!

mtv-vmas-2013

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

mtv-vmas-2013-3

Το ξεχωριστό βραβείο “Michael Jackson Video Vanguard Award” έχει ήδη ανακοινωθεί και για φέτος ανήκει στον Justin Timberlake που εξασφαλίζει για φέτος πρώτος ένα βραβείο! Στην κατηγορία “Video of the year” αναμένεται να κονταροχτυπηθούν οι : Justin Timberlake (“Mirrors”), Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz (“Thrift Shop”), Bruno Mars (“Locked Out of Heaven”), Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell (“Blurred Lines”) και Taylor Swift (“I Knew You Were Trouble”)

Δείτε εδώ ξανά την λίστα με όλες τις υποψηφιότητες!

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης