Ο Αλαφούζος ανέλαβε το κουμάντο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με άνοιγμα 62,5 εκατ. ευρώ. Και όταν δήλωσε δημοσίως και επισήμως ότι… «αποχωρεί», τα χρέη της ανώνυμης εταιρείας ήταν 94 εκατ. Αυτά είναι τα νούμερα και δεν αμφισβητούνται. Και τα επιβεβαίωσε και ο «έλεγχος» από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Άρα;

Για να καθαρίσει ο Παναθηναϊκός, να αρχίσει να πατάει στα πόδια του και να μη δίνει δικαιώματα αναξιοπιστίας στα όρια του διασυρμού, χρειάζεται έναν παλαβιάρη «επενδυτή», ο οποίος με το καλημέρα θα βάλει μία κατοσταρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένος είναι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη του Παναθηναϊκού, ακόμα κι αν ο Ουζουνίδης κι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει πετύχουν αγωνιστικά την έξοδο στο γιουρόπα. Ακόμα, επίσης, κι αν βρεθεί ο… «επενδυτής», η ποινή του ευρω-αποκλεισμού δεν αποσύρεται. Έληξε προχθές Τετάρτη η προθεσμία της UEFA, έσχατη προειδοποίηση στον Παναθηναϊκό να πληρώσει.

Ίδια περίπτωση της Γάλατα Σαράι. Στην τουρκική ΠΑΕ ο νέος μεγαλομέτοχος ανέλαβε τα χρέη, πλήρωσε και πληρώνει. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει φως. Ούτε σπίθα.

……………………………….
Γιατί ο ευρω-αποκλεισμός του Παναθηναϊκού είναι επ’ αόριστον (!), διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης