Έντρομοι οι άνθρωποι του προέδρου έσπευσαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα και να μην αφήσουν καμία σκιά γύρω από το περιβόητο θέμα της μετακόμισης των πρώην προέδρων από το κτήριο της Βουλής.

Η είδηση που ήρθε στο φως, ότι δηλαδή ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πέρασε το κατώφλι του Κοινοβουλίου και είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη δεν διαψεύστηκε από το περιβάλλον του Προέδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μήνυμα όμως που έφτασε στα κινητά των κοινοβουλευτικών συντακτών μαρτυρούσε τον «πανικό» του προεδρείου γύρω από την επίσκεψη Μητσοτάκη.

«Σύμφωνα με συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, χαρακτηρίζονται παντελώς ανακριβή τα όσα γράφονται και λέγονται, ότι αποτέλεσε δήθεν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της Βουλής και του τέως Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η μετακόμιση του γραφείου του τέως Πρωθυπουργού από το κεντρικό κτήριο της Βουλής» ήταν το διευκρινιστικό μήνυμα των… ανθρώπων του προέδρου.

Προφανώς θα είχαν πιο σοβαρά θέματα να συζητήσουν οι δύο άντρες, όπως οι τρέχουσες εξελίξεις και το πολιτικό μέλλον του Επιτίμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης