Τις βαλίτσες του ετοιμάζει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Παπαχρήστος για το ταξίδι και την εγκατάστασή του στο Παρίσι.

«Ναι, αλήθεια είναι… Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου της χώρας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και εγώ τους απάντησα θετικά. Για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Είναι μια τεχνοκρατική θέση και τίποτα περισσότερο» είπε ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, τον οποίο «συλλάβαμε» να πίνει, ως συνήθως, τον εσπρέσσο του σε καφέ του Κολωνακίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας πήρε προσωπικά ο Σαμαράς;» ρώτησε ο περίεργος ρεπόρτερ της Ζούγκλας.

«Τι σημασία έχει τώρα αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Με πήραν από το γραφείο του κυρίου Σαμαρά και μου έκαναν την πρόταση. Τέλος του μήνα θα φύγουμε με την Χέιζελ (εννοεί την σύζυγό του, μια πανέμορφη μαύρη γαζέλα).

«Και το εγγονάκι; Πως θα ζήσει ο παππούς χωρίς το εγγονάκι;» συνέχισε τις δύσκολες ερωτήσεις ο ρεπόρτερ στον προσφάτως «χαζοπαππού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό είναι ένα πρόβλημα» απάντησε με δόση στεναχώριας ο Πρεβεζάνος πολιτικός.

«Ο Σαμαράς ξέρει ποιος είσαι άρα τον τιμά κατά κάποιο τρόπο η πρόταση αυτή. Πως προέκυψες όμως εσύ;» συνέχισε ο ρεπόρτερ αφήνοντας να εννοηθεί ότι μιλάμε για έναν εκ των άλλοτε στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και προσωπικό του φίλο.

Άσχετα αν στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον διέγραψε επειδή ο Βαγγέλης Παπαχρήστος καταψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο.

«Δεν ξέρω πως προέκυψε αλλά εκείνο που ξέρω να σας πω είναι ότι όπως μου φέρθηκε ο Σαμαράς δεν μου φέρθηκε κανένας άλλος…» διευκρίνισε ο Βαγγέλης Παπαχρήστος και κάπου εδώ τον αφήσαμε να απολαύσει το καφεδάκι του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης