Δ.Κ

Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφτασαν έξω από την αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας για να ακούσουν την απόφαση σχετικά με την άρση της ασυλία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νικόλαος Μίχος ντυμένος στα μαύρα είχε σηκώσει τα μανίκια του πουκαμίσου του αφήνοντας επιδεικτικά να φανεί το tatoo στον καρπό του. Έδειχνε ευδιάθετος και έκανε πλάκα με τους συναδέλφους του ,ιδίως με τον Βουλευτή Αβράμη Αρβανίτη για τη γραβάτα του που φορούσε ο τελευταίος.

Στην παρέα προστέθηκε και ο Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος κι αυτός ντυμένος στα μαύρα. Ο συγκεκριμένος Βουλευτής ακούγεται ότι έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια Μιχαλολιάκου και ιδιαίτερα με την κόρη του αρχηγού. Ο Αντώνιος Γρέγος ήταν σκεπτικός και αγέλαστος.

Ο Αβράμης Αρβανίτης μιλούσε ακατάπαυστα, ενώ ο Κώστας Μπαρμαρούσης παρακολουθούσε χαμογελαστός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή ένας πρώην καταδρομέας και εν αποστρατεία αντισυνταγματάρχης ο Βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ρώτησε σε ποια αίθουσα συζητείται η υπόθεσή τους και μετά… ποιος τον είδε ποιος τον άκουσε τον Πολύβιο. Ούτε που πλησίασε την ομήγυρη.

Αρκετοί Βουλευτές είπαν για το συγκεκριμένο Βουλευτή ότι είχε εδώ και καιρό εκφράσει τις ανησυχίες του και ότι ότι άφηνε να εννοηθεί ότι άλλα περίμενε από το κόμμα του κι άλλα βρήκε.

«Έδειχνε μετανοιωμένος που έμπλεξε με τούτους » αποκάλυψε ένας Βουλευτής που μίλησε μαζί του και μάλιστα πριν από αρκετό καιρό κι όχι τώρα που άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου για τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης