Δ.Κ.

«Βόμβες» πέταξε στην Ολομέλεια της Βουλής ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναστάτωσε όλο το πολιτικό σύστημα, λέγοντας πως κατεγράφησαν μέχρι και συνομιλίες του πρωθυπουργού από το τριψήφιο τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να μας πει ο κύριος Σαμαράς, ο δοτός πρωθυπουργός της χώρας, με ποιον ανώτατο δικαστικό μιλούσε, τον οποίο μέσω τρίτων αποκαλούσε “Παναθηναϊκάκια”, το όνομα του οποίου τελειώνει σε -άκος και είναι τρισύλλαβο» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου έκανε ευθεία επίθεση στην Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζοντάς την «δεκανίκι» της συγκυβέρνησης και λέγοντας ότι η αντίδρασή της στα όσα έρχονται στο φως είναι χαλαρή.

Και πριν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης προλάβει να διαψεύσει οποιαδήποτε συνομιλία του με χρυσαυγίτη βουλευτή, ο Ηλίας Παναγιώταρος επέμεινε ότι είχε συνομιλία μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν εκβιαζόμαστε από τους νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχουν κάτι, ας το δώσουν στη δημοσιότητα» σχολίασε οργισμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε ακόμη να γίνει προκαταρκτική επιτροπή και να στηθούν τρεις κάλπες στη Βουλή με τα ονόματα των πρωθυπουργού, υπουργού Δημόσιας Τάξης, υπουργού Δικαιοσύνης και με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας.

«Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης