Συνάντηση με πολιτική ατζέντα πραγματοποιούν οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής στο εστιατόριο «MILOS» του ξενοδοχείου «HILTON» στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

​Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αντώνη ΣαμαράΠρόκειται για το πρώτο ραντεβού που διεξάγεται σε δημόσιο χώρο, χωρίς να υπάρχει η αφορμή κάποιας κομματικής εκδήλωσης και δεν επελέγη, είτε το πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στην οδό Μουρούζη, είτε το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με διαρροές, η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο οποίος προ ημερών επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Καραμανλή και του εξέφρασε την επιθυμία να συζητήσουν από κοντά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, στη σκιά των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα, την τουρκική προκλητικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ και τη σεναριολογία για την προεδρική εκλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση της 4η Οκτώβρη

Οι δύο πολιτικοί είχαν συναντηθεί στις αρχές του Οκτώβρη. Πλήθος στελεχών της παράταξης έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της ΝΔ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον οποίο είχε θερμή χειραψία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και δίπλα στον οποίο κάθισε ο Αντώνης Σαμαράς, μία κίνηση που ερμηνεύτηκε ως μήνυμα συστράτευσης και πανστρατιάς στην κεντροδεξιά παράταξη.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή στο Ηilton

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης