Σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Κινήματος Δημοκρατών-Σοσιαλιστών, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ο πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο Μακεδονικό, αναφέροντας τα εξής: 

«Για την ιστορική πραγματικότητα, διότι το θέμα των Σκοπίων συνεχίζεται ενώ συνεχίζεται παράλληλα και μία προσπάθεια κάποιων να γραφτεί η ιστορία όπως βολεύει τον καθένα, να σας πω ότι στο Βουκουρέστι κανένα ηρωικό βέτο δεν υπήρξε, διότι απλούστατα – και ευτυχώς –  δεν χρειάστηκε καν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα της ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ Ποτέ δεν τέθηκε σε ψηφοφορία κατά τη Σύνοδο Κορυφής, αφού εκ των προτέρων ήταν σαφές ότι αυτό το θέμα έβρισκε αντιθέτως κάποιους συμμάχους.

Πάντως αναγνωρίζω ότι οι χειρισμοί της τότε κυβέρνησης ήταν οι ενδεδειγμένοι», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το «Λεφτά Υπάρχουν», την προεκλογική του κουβέντα δηλαδή, για την οποία κατηγορείται, επεσήμανε:

«Φίλες και φίλοι, επειδή εύκολα μας κατηγορούσαν πού θα βρείτε τα λεφτά, ξανά θυμίζω αυτά που έχουμε πει, ότι όχι μόνο δεν κοστίζουν όλα αυτά που λέγαμε, αλλά αντιθέτως, με την πλήρη εφαρμογή τους θα δώσουν ολοκληρωμένα θετικά αποτελέσματα. Ναι θα εξοικονομήσουμε χρήματα, ναι θα προσελκύσουμε επενδύσεις και ναι θα προσφέρουμε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στον πολίτη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης