Της Άντζελα Πεΐτση

Η πρώην υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης με τη «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζίμερου, Αγγελική Χαλκιά, ανακοίνωσε επίσημα πως εντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Τιμώ, την ευκαιρία που μου δόθηκε από τη «Δημιουργία Ξανά» και τον Θάνο Τζήμερο, να εμπλακώ ενεργά στα κοινά ως υποψήφια βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης.

Εκτιμώ ωστόσο, πως στη χρονική συγκυρία κατά την οποία η Ελλάδα έχει παγιδευτεί στις πιο αντιδημιουργικές ιδεοληψίες και στην πιο ακραία χρήση του λαϊκισμού της πρώτης φοράς Αριστερά, δεν υπάρχουν περιθώρια κατακερματισμού των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας.

Γι `αυτό, μετά και τη σχετική επικοινωνία μου με τη Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., συντάσσομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια προσπάθεια σύμπλευσης και επανεκκίνησης των δημιουργικών δυνάμεων της Ελλάδας, που σήμερα αισθάνονται εγκλωβισμένες στον μύθο του Σίσυφου. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ο βράχος από τον οποίο πρέπει να απαλλαχτούμε για να μπορέσουμε να ατενίσουμε ξανά το τέλος της ανηφόρας με αισιοδοξία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι κάτοχος Master in Management in business administration, Strategic Management of Kingston University, Diploma in management studies (DMS) of Kingston University. Έχει πτυχία των «Εικαστικού καλλιτεχνικού σχολείου Θέρμης,

«Ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων Τομέας: Κοινωνικών Υπηρεσιών Παστέρ –
Πιστοποίηση», «ECDL», «Πιστοποιητικό σπουδών Κ.Ε.Κ. τεχνικής πωλήσεων» και
«Πιστοποιητικό Ραδιοφωνικής Δημοσιογραφίας & Web radio,New Media Studies».

Η επαγγελματική της πορεία

Εκπρόσωπος εταιριών παραγωγής και εμπορίας, με έδρα την Αθήνα, για την ανάπτυξή τους στη Β. Ελλάδα στους τομείς που παραγωγικά και δημιουργικά αφορούν:

– Σχεδιασμό και υλοποίηση κλάδου στρατηγικού σχεδιασμού & marketing.
– Έρευνα και ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς.
– Δραστηριότητες πωλήσεων ( πωλήσεις, προσθήκες, προβολή, δημόσιες σχέσεις ).
– Υπεύθυνη χρηματοοικονομικών συμφωνιών.
– Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
– Έναρξη Δραστηριότητας νέας καριέρας από το 2016.
– Ζωγραφική με ενεργή αποκλειστική έκθεση, 33 έργων λάδι σε καμβά, στο φουαγιέ του Δήμου Πανοράματος και στο φουαγιέ Δήμου Θεσσαλονίκης.
– Συμμετοχή στη λέσχη ζωγράφων Β. Ελλάδος.
– Συγγραφή δοκιμίων και ποίησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης