Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη κατά κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών, αναφορικά με τις δηλώσεις τους για τους κόμβους στην Αγία Πελαγία και για έργα υποδομής στην Κρήτη ενόψει της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, δήλωσε: «Δυόμισιχρόνια τώρα το Υπουργείο Υποδομών δεν έχει κάνει το παραμικρό για την κατασκευή των κόμβων στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπως και για όλες τις βασικές υποδομές του νησιού μας. Δυόμισιχρόνια απραξία, αδιαφορία, κυκλοφοριακό χάος και τροχαία ατυχήματα, ειδικά στο συγκεκριμένο κόμβο».

«Σήμερα λοιπόν» τόνισε ο Βουλευτής Ηρακλείου, «ημέρα ανακοινώσεων, κυβερνητικά στελέχη δηλώνουν πως το έργο είναι «ώριμο» και θα δημοπρατηθεί εντός του 2017».

«Μακάρι» επεσήμανε «έστω δυόμισι χρόνια μετά, και ελπίζουμε να μην είναι μια ακόμη κενή εξαγγελία, μια πολιτικάντη υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτές που «σήμερα λέει και αύριο ξε-λέει» για ένα ζήτημα που αφορά ζωές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προτού» υπογράμμισε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, «σπεύσουν να κατηγορήσουν, ας διαβάσουν την επίσημη απάντηση του Υπουργού κ. Σπίρτζη, σε ερώτησή μου από 30-5-2017, όπου περιγράφει με γλαφυρότητα την ανευθυνότητα του Υπουργού που έταζε σε όλη την χώρα ότι θα χρηματοδοτηθούν όλα τα έργα από το Π.Δ.Ε.».

Δείτε την απάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ΕΔΩ 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης