Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που στηρίζει την επιχειρηματικότητα, τόνισε το μεσημέρι από τα Χανιά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Δυτικής Κρήτης στο επιμελητήριο της πόλης και θέλοντας να στείλει προς αυτούς μήνυμα στήριξης, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι η βασική μας φιλοσοφία σε αντίθεση με τη σημερινή κυβέρνηση που αντιμετωπίζει διαφορετικά την επιχειρηματικότητα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις βασικές προτάσεις του κόμματός του για ανάπτυξη, ενώ χαρακτήρισε την ιδιωτική οικονομία μοχλό ανάπτυξης της χώρας.

Αναφερόμενος σε θέματα της Κρήτης επανέλαβε τη θέση του ότι στερείται βασικών υποδομών, χαρακτήρισε ως έργα προτεραιότητας τον Βόρειο Οδικό Άξονα και το αεροδρόμιο Καστελίου, ενώ για μια ακόμα φορά στάθηκε στην ανάγκη σύνδεσης του παραγωγικού πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παριστάμενοι φορείς της Δυτικής Κρήτης αναφέρθηκαν κατά κλάδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καταθέτοντας παράλληλα σειρά υπομνημάτων.

Η περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στα Χανιά ολοκληρώθηκε με βόλτα στη δημοτική αγορά της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης