Επεισόδιο σημειώθηκε στη διάρκεια της κατάθεσης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ».

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, όταν ο πρώτος έκανε λόγο για ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου υποστηρίζοντας ότι ως υπουργός Οικονομικών δεν αξιοποίησε τη λίστα «Λαγκάρντ» και δεν ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ντροπή να ηγείται της δημοκρατικής παράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος», φέρεται να είπε σε κάποιο σημείο ο κ. Ραγκούσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Ρήγα που τον κατηγόρησε ότι διακατέχεται από πολιτική εμπάθεια και μίσος κατά του κ. Βενιζέλου.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις ίδιες πληροφορίες στην Προανακριτική έχουν σταλεί από τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς Μουζακίτη και Πεπόνη, που διερευνούσαν την υπόθεση, τουλάχιστον 29 ονόματα που είχαν κάνει χρήση της ευεργετικής ρύθμισης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τον επαναπατρισμό αδήλωτων κεφαλαίων, ενώ κάποια από τα ποσά αγγίζουν τα 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
Λίστα με τουλάχιστον 29 ονόματα στην Προανακριτική, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013, 00:16

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης