Το πιο kinky φεστιβάλ της πόλης, το Erotic Art Festival, επιστρέφει για μια ακόμα φορά αλλά άκρως ανανεωμένο στο κέντρο της Αθήνας με στόχο να μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών και να ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Εntertainment Center στο Γκάζι (Iερά Οδός 7-13), όπου τρεις χώροι, το Gazi Music Hall, το Acro και το Φως θα μεταμορφωθούν για να δώσουν στη σεξουαλική διάθεση άλλες διαστάσεις. 

Από την Παρασκευή 26 Μαΐου έως και την Δευτέρα 29 Μαΐου το φεστιβάλ θα περιμένει το κοινό του με πολύπλευρες δράσεις που στόχο έχουν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως η κορυφαία sex coach, Ειρήνη Χειρδάρη, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του είδους θα παρουσιάσουν στα πλαίσια του φεστιβάλ την πρώτη Ακαδημία Sex στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα θα δείτε στο φετινό Erotic Art Festival:

  • The Se(x)hibition
    Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο. Ένα σέξι μπαζάρ, ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες!
  • Sex Academy (νέο)
  • Στη φετινή διοργάνωση, από τις 26 έως 29 Μαΐου 2017 στο Εntertainment Center παρουσιάζεται η πρώτη ακαδημία sex! Η Sex Coach Eιρήνη Χειρδάρη, σε συνεργασία με επαγγελματίες του είδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει εξειδικευμένα σεμινάρια που αφορούν στη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά.
  • Sex Performing
    Tα μεγαλύτερα Εrotic Μodels παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα, έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ με τα πρωτοποριακά τους shows, «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.
  • BDSM: SPANK Area – Live the experience of a Sex Party
    “SPANK”: Tα πρώτα διαδραστικά BDSM sex parties που έχουν κάνει θραύση στην Αθηναϊκή νύχτα και έχουν απασχολήσει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, κάνουν απόβαση στο Εntertainment Center στο Γκάζι.
  • The Sex Art
    Εικαστική έκθεση, με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για ακόμα μία φορά στο πλαίσιο του “Εrotic Art Festival”. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης